Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. December 23. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Átadták a Nógrád megyéért díjakat

Átadták a Nógrád megyéért díjakat

A megyei közgyűlés által alapított elismerést azok vehették át, akik az elmúlt években sokat tettek Nógrádért.

A megyei közgyűlés ünnepi ülésén Barna Péter, pedagógus, szakedző, a sportban és nevelésben végzett tevékenységéért, Bőhm Sándor, az elesettek segítéséért, Csabák István, civil szervezeti vezető a köz érdekében végzett tevékenységéért, dr. Kajzler László, székelyudvarhelyi születésű, 23 éve Magyarországon élő fogorvos a szakmai alázatért, dr. Szomszéd András, nyugalmazott főlevéltáros Nógrád megye múltjának feltárásában végzett tevékenységéért vehette át az elismerést. Nógrád megyéért díjat kapott a karancslapujtői Duci csapat, a megye jó hírének népszerűsítéséért, Gabora János a jótékonysági Gabora Gálák szervezéséért, a gyermekek támogatásáért, a Kenderice Néptánccsoport a palóc hagyományok ápolásáért, Korbelyné Virág Julianna példás karitatív tevékenységéért, a százéves Pásztói Sport Klub az ifjúságért vívott küzdelemért, Schuchmann Attila, sportolóként és sportvezetőként végzett tevékenységéért, és Tornyosné Havasi Zsuzsanna, nyugalmazott intézményvezető, a keresztény értékek átadásáért.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: díj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:40, csütörtök | Helyi

Vége a drogbiznisznek!!!

Egy 40 éves nő anyagi haszonszerzés céljából árusított új pszichoaktív anyagot, a salgótarjáni rendőrök azonban pontot tettek az ügy végére, és őrizetbe vették.

2024. Április 18. 11:21, csütörtök | Helyi

Öttusa vk - Nagy mezőny jön Budapestre, a szövetség pályázik a 2027-es vb-re.

Az olimpiai kvalifikációs időszak végéhez közeledve egyre kiélezettebb az öttusázók versengése a párizsi kvótákért.

2024. Április 18. 08:21, csütörtök | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Hideg reggel, hűvös, szeles délután.

Keleten, délkeleten indulhat esősen a reggel. Napközben a napos, gomolyfelhős idő mellett elszórtan fordulhatnak elő záporok,