Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2015. Április 07. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Átadták a civil díjakat

Átadták a civil díjakat

Dr. Kecskeméti Sándor és a Nyitott Könyv Olvasókör Egyesület vehette át a Civilek a Városért Díjat.

A Salgótarjáni Civil Fórum közelmúltban rendezett tanácskozásán adták át a városi civil díjakat.

Az egyéni és szervezeti elismerésre minden civil szervezet előzetesen adhatott le jelölést. A beérkezett szavazatok alapján a Civilek a Városért Díjat egyéni kategóriában dr. Kecskeméti Sándor kapta, míg a szervezetek közül a Nyitott Könyv Olvasókör Egyesület vehette át ugyanezt az elismerést.

A díjra jelöltek névsora: Kreicsi Mária, Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület, Harasztos Gézáné, Belszervi Betegek Egyesülete, Balassi Bálint Asztaltársaság, Rónafaluért Baráti Társaság, Czene Gyuláné, Vadasi Zsuzsanna, Palóctáj Méhész és Környezetvédő Egyesület.

Kép: Sándor Béla

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.