Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. December 25. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Anyázták Caramelt Fatima kiejtése miatt

Anyázták Caramelt Fatima kiejtése miatt

Így volt igazságos?

Mohamed Fatima, a Fekete Vonat egykori énekesnője azért jött haza Londonból, hogy megmutathassa énektudását a The Voice színpadán. A meghallgatáson és a párbajban sikeresen szerepelt, ám az elmúlt hetekben hangszálödémával küszködött, és így következhetett be az, amire talán senki sem számított: Caramel őt küldte haza pénteken, az élő adásból.
- Fatima már a színpadra lépés előtt feladta a versenyt, miközben a másik versenyzőm, Quan lelkiismeretesen felkészült. Nem éreztem volna igazságosnak, ha Fatimát viszem tovább. Nagyon megviselt a döntés. De az előzmények és a színpadon látottak alapján ez volt igazságos - szögezte le a Voice háttérműsorában, a Backstage-ben Caramel.
Fatima ugyan érezte, hogy kiesik, mégis váratlanul érte a döntés.
Tudtam, hogy ki fogok esni. Egyszerűen tudtam, pedig úgy éreztem, hogy minden most kezdődik csak el. Szeretnék saját albumot kiadni és visszatérni a színpadra - mondta Fatima, akinek édesanyját is nemrég műtötték, így nem csoda, hogy az énekesnő lelkileg összeomlott.
Információk szerint Caramel hivatalos oldalát a döntés után ellepték az anyázó üzenetek, bőven adva munkát a moderátoroknak, akik a szövegfinomítás mellett döntöttek.

Címkék: Voice

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.