Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2024. Január 07. 22:09, vasárnap | Helyi
Forrás: infostart/web/zsuffa csaba

Amiért a társkereső csoportok annyira sikeresek

Amiért a társkereső csoportok annyira sikeresek

Nem meglepő! A társkeresők forradalmasították az ismerkedést. Részei egy ésszerű fejlődésnek. A technika szerves része a mindennapi életünknek. Ezekben a csoportokban, saját kezébe veheti az ügyeket.

Az online találkozások révén könnyebb megtalálnia akit keres és az esetleges katasztrófák is elkerülhetők. Az online platformokat használók a társkereső oldalakon elérhető szűrők és kijelölő eszközök alkalmazásával időt takarítanak meg.

A leginkább illő partner megtalálása nem csak hogy lehetséges, de még soha sem volt ilyen egyszerű. Az online társkereső oldalaknak köszönhetően, a félénkebb tagok növelhetik önbizalmukat és a bizonytalanoknak nem kell nagyon sietniük – mindent egybevetve: egy sokkal jobb sikerarányt eredményez.

A legjobb komoly kapcsolatokat kínáló társkereső oldalak hozzák össze a legtöbb párt. Ez teszi a társkereső oldalak összehasonlítását nagyon hasznossá amikor el szeretné dönteni, hogy melyik oldalt használja.

6 dolog, amiről ne feledkezzen meg, ha online szeretné megismerni a tökéletes partnert:

- Teljesen töltse ki az adatlapját, a lehető legtöbb információt adjon meg.

- Vegye fel a kapcsolatot azokkal, akik megfelelnek az Ön kiválasztási kritériumainak.

- Tekintettel a regisztráltak nagy számára, legyen türelmes és alaposan gondolja végig mindegyikük elvárásait.

- Legyen mindenkivel udvarias és tisztelettudó, még akkor akkor is, ha olyan valakivel kerül kapcsolatba, aki nem szimpatikus Önnek.

- Legyen önmaga, és optimista! Azáltal, hogy őszinte önmagához és pozitív hozzáállását megőrzi, meg tudja találni a tartós szerelmet egy online társkereső oldalon, valamint megszervezni egy (vagy több) ígéretes randevút.

- Nyitottnak és őszintének KELL lennie, ha azt szeretné, hogy megtalálja Önt egy hasonló gondolkodású ember. Ne felejtse el: a sikeres profil kulcsa a nyitottság, az őszinteség és a komolyság.

Sok komoly kapcsolat kezdődött online a vonzalmakon alapuló társkereső oldalakon, mielőtt a valós életben kivirult.

Fontos, hogy miképpen alakítja szerepét, mivel ez tükröződni fog az Ön által használt társkereső hírnevében. Egy társkereső oldalon, a hosszú távú kapcsolat keresése során a szavahihetőség a többi társkeresővel szembeni tiszteletet jelenti, Ők szintén a szerelmet keresik és a tagok profiljainak alaposságára hagyatkoznak.

Ugyanakkor ne riassza el, ha egy közeledése során nem olyan választ kap, mint amire számított. Csak azért, mert Önnek tetszik valakinek a kinézete, az nem jelenti azt, hogy az érzés kölcsönös.

Internetes társkereső csalókat hogyan ismerhetem fel időben?

TAPASZTALATOK ÉS TANULSÁGOK:

Kérdés: Nemrég letöltöttem egy internetes társkereső alkalmazást, és már egész sok emberrel sikerült megismerkednem, néhány emberről azonban sehogy se tudom eldönteni, hogy valódi profillal rendelkeznek-e vagy sem és hogy tényleg ők szerepelnek-e a képeken. Természetesen nem szeretnék közvetlenül rákérdezni, hogy valódi-e, mert rosszul is eshet nekik, ha meg kamuprofil, úgy se leplezné le magát. Ezért kérdezem, hogy nektek mik a tapasztalataitok az internetes csalókkal és hogyan ismeritek fel őket a társkereső oldalakon?

Válasz:Szerintem az online ismerkedés egyik kulcsmondata, hogy „Túl szép, hogy igaz legyen”. Ne siesd el az ismerkedést, mindenképp tegyél fel sok kérdést, az sose baj, ha nem hagyod magad átverni. Akár rá is kereshetsz az illető fotóira – ma már mindegyik okostelefonban van képkereső funkció – és így könnyen kiderítheted, hogy tényleg az adott illetőhöz tartozik-e, vagy az internetről szedte. Gyanús lehet, ha a pénzügyeidről érdeklődnek vagy pénzt kérnek tőled, de akár az is, ha kerülik a személyes találkozást vagy lemondják a megbeszélt randit.

Válasz: Az internetes csalóknak pont az a legfontosabb, hogy megbízhatónak tűnjenek. Ha úgy gondolod, hogy nagyon jókat beszélgettek, kérd meg, hogy folytassátok Facebookon. Ott jobban látszódik, hogy valódi-e a profilja, mikor készítette és milyen képei vannak fent.

SALGÓTARJÁNIAK ÉS NÓGRÁD VÁRMEGYEIEK KÖZÖSSÉGE 😃
ADJUNK minél többet, minél TÖBBEKNEK!
Csatlakozzon olvasóinkhoz! Reklám és politikamentesen adjuk a híreket -

InfoNógrád híroldal csoport
https://www.facebook.com/groups/infonograd
HÍROLDAL:
https://www.infonograd.hu
TikTok:
https://www.tiktok.com/@infonograd
Threads:
https://www.threads.net/@infonograd_hiroldal
Insta:
https://www.instagram.com/infonograd_hiroldal
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.