Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Március 30. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Állami ingatlanokat venne át Salgótarján önkormányzata

Állami ingatlanokat venne át Salgótarján önkormányzata

Kezdeményezi három Salgótarjánban található, de állami kezelésben lévő ingatlan önkormányzati tulajdonba vételét a város önkormányzata.

Erre a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. nyitott most lehetőséget– nyilatkozta a Rádió Focusnak Székyné dr. Sztrémi Melinda, a megyeszékhely polgármestere. Az önkormányzat a Kemping úti táborhely, a Kossuth úti Népjóléti Képzési Központ, és a Május 1. úton álló egészségház épületét venné át. Ez utóbbi kettő már jó ideje üresen áll, a táborhely üzemeltetését pedig nem kívánja tovább folytatni a Nógrád Megyei Intézményfenntartó Központ. A vagyonátadás ingyenes és illetékmentes lehet. A város mindhárom ingatlant a korábbi működtetéshez hasonló funkcióval szeretné ellátni. A táborhely átvétele jól illeszthető a Tóstrand rehabilitációjával kapcsolatos elképzelésekhez, korszerűbb ifjúsági szálláshely kialakításával. A korábban egészségházként működő épületben ismét egészségügyi központ lenne, a népjóléti képzési központban pedig oktatási célú és szálláshelyet biztosító lehetőségeket teremtenének a városban.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.