Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2019. Február 11. 11:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Alkoholszondás ellenőrzés: pozitív eredmény

Alkoholszondás ellenőrzés: pozitív eredmény

Az elmúlt 24 órában egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Egy 48 éves férfi indult el személygépkocsijával 2019. február 10-én 19 óra 29 perckor Pásztó belterületén egy családi ház elől, amikor nekiütközött az előtte parkoló gépjárműnek. A balesetben nem sérült meg senki.

A 48 éves férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért az egyenruhások a jogsértőt – mintavétel céljából – előállították a rendőrkapitányságra, ahol vezetői engedélyének bevonása mellett eljárást indítottak ellene.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy az ittasság növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki ittasan vezet nemcsak saját magát, hanem utasait és közlekedő partnereit is veszélyezteti. A rendőrség ezért ismételten kéri, hogy aki alkoholt ivott, ne vezessen!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

2019. Augusztus 09. 14:22, péntek | Helyi

Az idős lakosok Kazáron riasztó ajtóéket kaptak a rendőrségtől

A prevenciós szakemberek időseket kerestek fel a községben, hogy otthonaikban adjanak számukra bűnmegelőzési tanácsokat.