Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Október 18. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Alkalmazott segített a lopásban

Alkalmazott segített a lopásban

Egy 35 éves pásztói nőt és öt társát hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett sikkasztás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást N. Nikoletta 35 éves pásztói lakos és öt társa ellen.

A beszerzett adatok alapján a gyanúsított 2016. október 16-án 17 óra körül az egyik pásztói élelmiszerüzlet pénztárosaként a pénztárhoz tartozó szalagra a 37 éves férfi ismerőse bevásárlókocsijából különféle tej- és hústerméket, savanyúságot, fagyasztott árut és szeszes italokat rakott fel. N. Nikoletta az ellenőrző leolvasón - a blokkolást szándékosan imitálva – húzta át a termékeket. Az árucikkek részösszegét a nő által kezelt pénztárgép így nem rögzítette és csak egy vödrös savanyúság árát kérte el a férfitól.

Megalapozott a gyanú továbbá arra is, hogy a 35 éves nő 2016. október 16-át megelőző időszakban, társaival – Sz. Péter 37 éves, O. Tamás 26. éves, O.-né A. Piroska 57 éves, O. József 60 éves pásztói és I. Nikoletta 23 éves bujáki lakosokkal – a rábízott árucikkeket a fenti módon eltulajdonította, majd a termékeket egymás között szétosztották.

A pásztói nyomozók a N. Nikolettát és öt társát gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított élelmiszer termékek egy részét a házkutatásokon lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.