Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. December 24. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Áldott, békés karácsonyt kívánunk Kedves Olvasóinknak!

Áldott, békés karácsonyt kívánunk Kedves Olvasóinknak!

Ismét eltelt egy év, mely olykor nehéz volt, küzdelmes, olykor vidám és boldognak tűnő. Mindenkinek más, de mégis találunk közös pontokat, hasonló történéseket benne.

Karácsonykor átgondoljuk tetteinket, életünket, számot adunk és vetünk, mit csináltunk jól, mi az, amit más módon kellett volna cselekednünk. Elhatározzuk, jövőre másképp fogunk élni, jobban odafigyelünk egymásra, többet mosolygunk, szebbé tesszük családunk, barátaink, környezetünk, és persze magunk életét is. Ez nem könnyű fogadalom, de ha megtesszük, szebb lehet az életünk.
"Senki nem gyújt gyertyát azért, hogy aztán az ajtó mögé zárja: a fény célja, hogy még több fényt gyűjtsön maga köré, hogy felnyissa a szemeket, hogy megmutassa a körülötte rejtőző csodákat." Fogadjuk meg Paulo Coelho szavait, gyújtsuk meg a karácsonyi gyertyákat, tartsuk meg a fényeit, hogy meglássuk a körülöttünk rejtőző csodákat.
Békés, szép Karácsonyt kívánunk minden kedves Olvasónknak!

Címkék: karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.