Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. December 05. 12:54, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Akciófilmet idéző hajnali verekedés Balassagyarmaton

Akciófilmet idéző hajnali verekedés Balassagyarmaton

A hatóság külföldi állampolgárságú férfiakkal szemben csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytat büntetőeljárást.

2011. december 4-én a hajnali órákban érkezett a bejelentés a Balassagyarmati Városi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a belvárosban többen verekednek, egy férfi arcát megvágták és a négy támadó a helyszínről elmenekült.
A rendőrök néhány percen belül helyszínre értek, ahol megállapították: négy külföldi férfi és egy eddig ismeretlen magyar férfi – aki időközben a helyszínről távozott – szóváltásba keveredett és lökdösődni kezdett, s az egyik külföldi személy sörösüveggel támadt az ismeretlenre. A bántalmazást az éppen odaérkező 35 éves balassagyarmati és 31 éves varsányi férfi testvérpár akarta megakadályozni, akik szintén dulakodásba keveredtek a külföldiekkel. Őket a nem magyarul beszélők ököllel, esernyővel, majd a földre került 31 éves férfit lábbal megrúgva bántalmazták. Menekülés közben egy járdán álló férfit az egyik személy a nála lévő törött esernyővel arcon vágott. A bántalmazás következtében a 26 éves balassagyarmati férfi arcán könnyű – vágásos – sérülést szenvedett.
A rendőrök a személyleírás alapján megállapították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyek személyazonosságát, akiket rövid időn belül a város területén elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A hatóság a két 29, egy 25 éves és egy 30 éves külföldi – algériai, albán, palesztin, libanoni – állampolgárságú férfival szemben csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytat büntetőeljárást.

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.