Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2024. Április 30. 09:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-SANTA SUSANNA

AIPS - A budapesti atlétikai vb és a csengtui Egyetemi Világjátékok kapta az Év sajtóközpontja díjat.

AIPS - A budapesti atlétikai vb és a csengtui Egyetemi Világjátékok kapta az Év sajtóközpontja díjat.

A tavaly augusztusi budapesti atlétikai világbajnokság kapta a sportági világversenyek kategóriájában az Év sajtóközpontja díjat a Nemzetközi Sportújságíró Szövetségnél (AIPS).

A spanyolországi Santa Susannában zajló centenáriumi AIPS-közgyűlésen hagyományosan a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) képviselői adták át az elmúlt év világversenyei közül a legkiválóbb sajtóközpontoknak járó, egykor magyar kezdeményezésre alapított díjat.
Az MSÚSZ közösségi oldalának beszámolója szerint Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke és Csisztu Zsuzsa alelnök adta át hétfőn ünnepélyesen, az AIPS kongresszusának plenáris ülésén a legjobb sajtókiszolgálásért járó porcelán trófeát a sportági világversenyek kategóriájában a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (World Athletics) és a budapesti atlétikai világbajnokság médiacsapatát képviselő Zacharias Vailakis igazgatónak.
A multisport világversenyek kategóriájában a kínai Csengtuban július, augusztus fordulóján rendezett Egyetemi Világjátékok részesült elismerésben, a díjat Gao Csao kínai AIPS-vezetőségi tag, a Kínai Sportújságíró Szövetség alelnöke vette át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 18:00, hétfő | Helyi sport

Szabadidős Verseny.

A szokásos jó hangulatú verseny. A Pest Vármegyei Ócsa Equina Lovasfarmon rendezték.

2024. Május 20. 10:00, hétfő | Helyi sport

Három magyar érem a spanyolországi ifjúsági karate-világkupán.

Három magyar karatés is dobogóra állhatott a sportág legrangosabb utánpótlás-versenysorozata, a Karate 1 Youth League spanyolországi állomásán.

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi sport

Labdarúgó NB I - A derbi megnyerésével ünnepelt a Ferencváros.

A bajnok Ferencváros kétgólos győzelmet aratott ősi riválisa, a vendég Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójának, egyben a 2023/24-es idényének utolsó mérkőzésén.

2024. Május 20. 08:45, hétfő | Helyi sport

Labdarúgó NB I - A hajrában fordított a Kecskemét.

A házigazda Kecskemét a hajrában szerzett góllal 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, így előbbi csapat a hatodik, utóbbi pedig a kilencedik helyen végzett.