Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Július 02. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Adták-vették a kábítószert

Adták-vették a kábítószert

Hat személyt hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. A. 51 és B. T. 31 éves salgótarjáni lakosok, továbbá kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. R. 25 éves, O. H. 38 éves litkei, Cs. B. 20 és Cs. C. 19 éves bárnai lakosok, valamint egy fiatalkorú társuk ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 25 éves nő és négy társa 2015. június 15-én a délutáni órákban Salgótarján, majd Karancslapujtő belterületén - a beszerzett előzetes szakértői vélemény alapján - kábítószernek minősülő anyagot fogyasztott el. A gyanúsítottak az általuk elfogyasztott kábítószert az 51 éves és a 31 éves férfitól vásárolták meg. A két férfi salgótarjáni lakóhelyén megtartott házkutatás alkalmával a nyomozók három pakett alufóliába csomagolt, összesen 18,5 gramm tömegű kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le.

A rendőrök a hat személyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók G. R.-t, B. A.-t és B. T.-t bűnügyi őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet az illetékes bíróság elrendelt. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,