Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Május 18. 08:00, hétfő | Helyi
Forrás: salgotarjan.hu

Adománydoboz Zagyvapálfalván

Adománydoboz Zagyvapálfalván

Az április 17-én az Acélgyári templom előtt elhelyezett „ENNI ADOK-ENNI KAPOK” feliratú Zöld Doboz után május 16-án Zagyvapálfalván, a Jézus Szíve templom területén helyeztek el újabb adománydobozt a civil aktivisták.

A rászorulók élelemmel történő megsegítésére kihelyezett „szekrényke” ötlete állampolgári kezdeményezésre valósult meg. A három elhivatott aktivista – Argyellán Zsuzsanna, Deák Gyöngyi és Kunné Bucsek Zsuzsanna – kezdeményezését Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata és az egyház is támogatja. A Zöld Dobozt – mely egy egyszerű, szabadon nyitható szekrényke, így tökéletesen megfelel funkciójának – a Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. készítette el.

A Jézus Szíve templomnál elhelyezett adománydoboz átadásán pálfalvai civil szervezetek képviselői és Tolnai Sándor, a városrész önkormányzati képviselője is részt vettek, és helyeztek el abban élelmiszereket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.