Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 17. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

A szívekig hatolnak a balassagyarmati énekes dalai

A szívekig hatolnak a balassagyarmati énekes dalai

Van egy balassagyarmati pasas, aki önerejéből, mindenféle média hátszél nélkül ér el sikereket.

Egy zenész, aki húsz éve muzsikál, mégis csak most vette rá magát arra, hogy önálló dalokat írjon, és azokkal ország-világ elég álljon.
Dalai hamar túlszárnyalták minden elképzelését, hiszen a slágergyanús szerzemények külön életre keltek, hírnevet szerezve ezzel előadójának.
Norbertet sokan az új Gergely Róberthez hasonlítják, hiszen elődjéhez méltóan már most megdobogtatja a női szíveket lírai dalaival, amelyek a szívekig hatolnak.
Nemesvári Norbert esete ugyanis a tipikus példa arra, hogy soha nem késő elkezdeni valamit. Nem számít az életkor, a körülmények, csak a szív, a lélek és a hit.
Nemesvári Norbert nevét Nógrád megyében szinte mindenki ismeri. A balassagyarmati férfi több mint húsz éve folyamatosan zenél rendezvényeken. Hobbiját tekintve is ekképp aposztrofálja magát, mint rendezvényzenész.
Igen, a zene eddig csak hobbi volt a kétgyermekes családapának, aki húsz év után döntött úgy, hogy saját dalokat is énekelni fog.
Az előadót lassan az egész ország ismerni fogja, hiszen szerzeményei önálló életre keltek, a videómegosztó oldalon több ezren nézték meg a dalokhoz készült klipeket.

Norbert ezt mondja magáról:
„Tisztában vagyok a korlátaimmal, pontosan tudtam, hol a helyem ezen a placcon a rendezvényzenészek között. Nagyon jó ez így. Ad sikerélményt, megbecsülést. Hidd el, hogy én békében vagyok magammal, most sincsenek nagy vágyaim. A dalaim túlnőttek az ismeretségi körömön, szájról szájra terjednek, a közösségi oldalakon folyamatosan megosztják, több ezres megtekintést produkálva. Ez jóval több annál, amit az elején reméltem. Tudom, hogy ettől még nem leszek országos kereskedelmi televíziók sztárja…”

Forrás: zene.hu

Címkék: zenész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.