Városlista
2020. április 8, szerda - Dénes

Hírek

2020. Március 20. 14:18, péntek | Helyi
Forrás: Szent Lázár Megyei Kórház

A Szent Lázár Megyei Kórház tájékoztatása

A Szent Lázár Megyei Kórház tájékoztatása

Kedves Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kórházunk jelenleg és a jövőben is folytatja mind a fekvőbeteg, mind a járóbeteg ellátást.
Ellátjuk a sürgős, nem halasztható műtéteket, illetve kiemelten hangsúlyozzuk, hogy a daganatos betegek műtéteit is korlátozás nélkül végezzük. Amennyiben kezelőorvosa úgy ítéli meg, hogy az Önre váró beavatkozás halasztható, és ennek Önre semmilyen káros hatása nincs, úgy a műtétet a járványhelyzet alakulásától függően fogjuk ütemezni.
A járóbeteg szakrendelésen a fizikotherápiát kivéve minden rendelésünk működik. Külön szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy csak az emlő, a tüdő, és a vastagbél szűrés szünetel, de az emlő, a tüdőgyógyászati, a gyomor –bél tükrözési szakrendelésünk továbbra is működik. Mindenkit ellátunk, akiknek ezekkel kapcsolatban tüneteik merülnek föl.
Az eddig megszokott Füleki úti bejáratunk helyett, a Rendelőintézet parkoló felőli bejáratot szíveskedjenek használni. Itt munkatársaink egy rövid kérdőív kitöltése és testhőmérséklet mérés után engedik tovább a szakrendelésre Önöket. A jövő hét folyamán ezt a tevékenységet a kórház összes bejáratára kiterjesztjük. Ez egy kevés időt igénybe vesz, de megértésüket és türelmüket kérjük.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 15:04, kedd | Helyi

A kijárási korlátozások betartását kérik a vidéki önkormányzatok is

A kijárási korlátozások betartását kérik a vidéki önkormányzatok is a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében, Tihany polgármestere felhívást tett közzé a tömegesen hozzájuk érkező kirándulók miatt.

2020. Április 07. 14:57, kedd | Helyi

Közterületeket, buszmegállókat fertőtlenítenek országszerte

A nagyvárosokban, de kisebb településeken is megkezdték - a koronavírussal kapcsolatos veszélyhelyzetre tekintettel - a forgalmasabb közterületek fertőtlenítését.

2020. Április 07. 14:49, kedd | Helyi

Stayer László közleménye

Szécsény polgármesterének közleménye.

2020. Április 06. 20:11, hétfő | Helyi

Általános iskolai beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

A 2020/2021-es tanítási évre történő iskolai beiratkozások szervezését – figyelemmel az országos járványügyi helyzetre –