Városlista
2024. július 13, szombat - Jenő

Hírek

2011. Augusztus 15. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

A szcientológia miatt válik a híres pár

A szcientológia miatt válik a híres pár

Volt már szó zsarnokságról, megcsalásról, de nemrég kiderült: a sokak által kritizált vallás állt a világhírű házaspár közé...

Azt már lehetett hallani, hogy Marc Anthony (42) egy basáskodó őrült, aki nem tudja elviselni szépséges neje, Jennifer Lopez (42) sikereit. Ám általában egy kapcsolathoz két ember kell, ahogy a váláshoz is... J-Lo ugyanis a szcientológia híve, ami sok súrlódást okozott férj és felesége között, de az igazi baj abból származott, hogy az ikreket, Maxot és Emme-t a szcientológia egyik oktatási intézményébe szerette volna beíratni az anyjuk. Lopez közeli barátja Tom Cruise-nak és Katie Holmes-nak - amivel talán mindent elmondtunk. 

Nemrég egy interjúban említette meg, hogy nem bánná, ha az ikerek az egyház oktatásban vennének részt, hozzátéve: "Csak annyit szeretnék, hogy az emberek ne ítéljék meg, amíg nem tudják mi ez." A pár egy közeli barátja szerint "Mindig is jobban odavolt az egyházért mint Marcért. Ő meg nem nagyon rajongott érte, ez pedig sok gondot okozott."

Címkék: Jennifer Lopez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz

2024. Július 10. 07:52, szerda | Bulvár

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben kedden.

2024. Július 08. 07:59, hétfő | Bulvár

Levelet kaptak Orbán Viktortól az érettségizők

Levelet kaptak Orbán Viktortól az érettségizők, amelyben a miniszterelnök gratulált jól megérdemelt bizonyítványukhoz és hangsúlyozta, Magyarország számít a fiatalokra - írta a Magyar Nemzet online (MNO) vasárnap.