Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2011. Augusztus 15. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

A szcientológia miatt válik a híres pár

A szcientológia miatt válik a híres pár

Volt már szó zsarnokságról, megcsalásról, de nemrég kiderült: a sokak által kritizált vallás állt a világhírű házaspár közé...

Azt már lehetett hallani, hogy Marc Anthony (42) egy basáskodó őrült, aki nem tudja elviselni szépséges neje, Jennifer Lopez (42) sikereit. Ám általában egy kapcsolathoz két ember kell, ahogy a váláshoz is... J-Lo ugyanis a szcientológia híve, ami sok súrlódást okozott férj és felesége között, de az igazi baj abból származott, hogy az ikreket, Maxot és Emme-t a szcientológia egyik oktatási intézményébe szerette volna beíratni az anyjuk. Lopez közeli barátja Tom Cruise-nak és Katie Holmes-nak - amivel talán mindent elmondtunk. 

Nemrég egy interjúban említette meg, hogy nem bánná, ha az ikerek az egyház oktatásban vennének részt, hozzátéve: "Csak annyit szeretnék, hogy az emberek ne ítéljék meg, amíg nem tudják mi ez." A pár egy közeli barátja szerint "Mindig is jobban odavolt az egyházért mint Marcért. Ő meg nem nagyon rajongott érte, ez pedig sok gondot okozott."

Címkék: Jennifer Lopez

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 06:00, szombat | Bulvár

Megérkezett a lappföldi Mikulás Budapestre

2023. November 29. 22:19, szerda | Bulvár

VIDEÓ - AZ EGYETLEN IDŐUTAZÓ kitalált története...

Einstein speciális relativitáselmélete óta tudjuk, hogy az időben lehet előre utazni. Egyelőre erre sincs módunk, de itt jönnek be a képbe a megmagyarázhatatlan történetek, furcsa történelmi események,

2023. November 28. 18:39, kedd | Bulvár

Hogyan vezet klímakatasztrófához az emberi fejlődés?

Mit rontottunk el a múltban, és mi vár ránk a jövőben?

2023. November 28. 18:09, kedd | Bulvár

A világ 10 leghatalmasabb maffiavezére, akikből pár máig szabadlábon van

Európában és Amerikában maffiák, Mexikóban kartellek, Kínában tridáok, Japánban yakuzák, a világot behálózzák ezek a hatalmas bűnszervezetek.