Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2015. Május 06. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: nmkh.hu

A Quaestor károsultak a posták mellett a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A Quaestor károsultak a posták mellett a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A kárigényének bejelentésére 2015. május 6-tól nyílik lehetőség a kormányablakokban.

A benyújtás végső határideje 2015. június 5., amelynek elmulasztása JOGVESZTŐ. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket. A Kormányhivatalok vállalták a postai szolgáltatások bővítését a kárigények ügyében. Ügyfélszolgálataikon keresztül, országszerte 26 kijelölt kormányablakban fogadják be a károsultak kérelmeit.

Nógrád megyében a Salgótarjáni Járási Kormányablakban (Salgótarján, Múzeum tér 1., Városháza földszint, nyitva tartás: hétfő 7-17, kedd-péntek 8-18 óra) adhatók be a kérelmek.

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a Kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve letölteni a Befektő-védelmi Alap (BEVA) honlapjáról: www.bva.hu , és a Kormányablak honlapról: https://kormanyablak.hu.

A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és – feladóként – a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap.

A kormányablakokban kizárólag a kárigények benyújtására van lehetőség, tisztviselőink a Quaestor vonatkozásában más típusú ügyintézést nem végeznek, konkrét ügyekben információt nem nyújtanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 10:45, vasárnap | Helyi

Megkezdődött a beiratkozás a mogyoródi Militarytáborba.

Megkezdődött a beiratkozás a katonai és rendészeti pályára irányító, egyhetes Militarytáborba, amelyet június 23-ától rendeznek Mogyoródon - közölték a szervezők.

2024. Március 03. 10:01, vasárnap | Helyi

SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES

27 ÉVE, 1997, MÁRCIUS 4-ÉN HUNYT EL SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES. Simándy József Kossuth-díjas magyar operaénekes, főiskolai tanár, érdemes és kiváló művész. Magyarország egyik leghíresebb tenoristája volt,

2024. Március 03. 09:43, vasárnap | Helyi

MERRE TOVÁBB SALGÓTARJÁN?

Sokan, sok helyen kérdezik mostanában: Mi a véleménye Salgótarjánról? Ön hogy érzi magát? Milyen gondjai vannak? Min változtatna? Itt feltettünk 2 egyszerű kérdést amire érdemes válaszolnia!

2024. Március 03. 09:42, vasárnap | Helyi

Ha ezt meglépik a háziorvosok, abból baj lesz.

A Magyar Orvosi Kamara felmérése szerint az alapellátó orvosok negyede a magánellátásban fog a következő három évben munkát vállalni a jelenlegi státusza rovására.