Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2015. Május 06. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: nmkh.hu

A Quaestor károsultak a posták mellett a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A Quaestor károsultak a posták mellett a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A kárigényének bejelentésére 2015. május 6-tól nyílik lehetőség a kormányablakokban.

A benyújtás végső határideje 2015. június 5., amelynek elmulasztása JOGVESZTŐ. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket. A Kormányhivatalok vállalták a postai szolgáltatások bővítését a kárigények ügyében. Ügyfélszolgálataikon keresztül, országszerte 26 kijelölt kormányablakban fogadják be a károsultak kérelmeit.

Nógrád megyében a Salgótarjáni Járási Kormányablakban (Salgótarján, Múzeum tér 1., Városháza földszint, nyitva tartás: hétfő 7-17, kedd-péntek 8-18 óra) adhatók be a kérelmek.

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a Kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve letölteni a Befektő-védelmi Alap (BEVA) honlapjáról: www.bva.hu , és a Kormányablak honlapról: https://kormanyablak.hu.

A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és – feladóként – a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap.

A kormányablakokban kizárólag a kárigények benyújtására van lehetőség, tisztviselőink a Quaestor vonatkozásában más típusú ügyintézést nem végeznek, konkrét ügyekben információt nem nyújtanak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö