Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Május 06. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: nmkh.hu

A Quaestor károsultak a posták mellett a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A Quaestor károsultak a posták mellett a salgótarjáni kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A kárigényének bejelentésére 2015. május 6-tól nyílik lehetőség a kormányablakokban.

A benyújtás végső határideje 2015. június 5., amelynek elmulasztása JOGVESZTŐ. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket. A Kormányhivatalok vállalták a postai szolgáltatások bővítését a kárigények ügyében. Ügyfélszolgálataikon keresztül, országszerte 26 kijelölt kormányablakban fogadják be a károsultak kérelmeit.

Nógrád megyében a Salgótarjáni Járási Kormányablakban (Salgótarján, Múzeum tér 1., Városháza földszint, nyitva tartás: hétfő 7-17, kedd-péntek 8-18 óra) adhatók be a kérelmek.

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a Kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve letölteni a Befektő-védelmi Alap (BEVA) honlapjáról: www.bva.hu , és a Kormányablak honlapról: https://kormanyablak.hu.

A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és – feladóként – a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap.

A kormányablakokban kizárólag a kárigények benyújtására van lehetőség, tisztviselőink a Quaestor vonatkozásában más típusú ügyintézést nem végeznek, konkrét ügyekben információt nem nyújtanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 10:16, kedd | Helyi

Több mint harmincmillió látogatót várnak Rómába a 2025-ös szentévben.

Több mint harmincmillió látogató érkezésével számolnak Rómában a 2025-re meghirdetett jubileumi szentévben, ami jelentős infrastrukturális és biztonsági felkészülést igényel.

2024. Április 23. 09:58, kedd | Helyi

Czomba Sándor: munkához juthatnak a tartós álláskeresők.

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 08:38, kedd | Helyi

Nébih: a tavalyinál kevesebb bírsággal zárult a tavaszi élelmiszerellenőrzés.

Körülbelül ugyanannyi figyelmeztetéssel, de a tavalyinál kevesebb bírsággal zárult az április 1-jén véget ért, országos élelmiszer-ellenőrzés - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)