Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Január 12. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

A pénztárnál ütötte meg

A pénztárnál ütötte meg

Egy 35 éves salgótarjáni férfi ellen fejezték be vádemelési javaslattal a nyomozók az eljárást.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság éskönnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miattfolytatott büntetőeljárást L. Zsolt 35 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal,hogy 2014. október 4-én 16 óra 45 perckor az egyik salgótarjáni bevásárlóközpontban a pénztárnál fizetett, miközben a mögötte álló férfit –mivel a sértett a pénztárossal beszélgetett - hangosan szidalmazta. Eztkövetően a sértettet egy alkalommal hasán megütötte, aki a bántalmazáskövetkeztében – az orvos szakértői vélemény alapján - könnyűsérülést szenvedett. A 35 éves férfi ellen a hatóság anyomozást befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal aSalgótarjáni Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.