Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Április 23. 18:23, kedd | Helyi
Forrás: gigaplaza.eu

A megfelelő headset kiválasztása

A megfelelő headset kiválasztása

Manapság a legtöbb elektronikai eszközünkhöz elengedhetetlen egy kényelmes fülhallgató,melynek fő kritériuma a kényelem és a minőség.

Segítségével hallgathatunk zenét a mobileszközünkről vagy laptopról, tévéről úgy, hogy a környezetünkben lévőket ne zavarjuk ezzel. Kivitelük szempontjából megkülönböztetünk fejhallgatót és fülhallgatót.

Fejhallgató vs fülhallagtó

A legtöbbünk már a fejhallgatókat lecserélte a modernebb fülhallgatókra. A fejhallgatókhoz hűségesek valamilyen munka, szórakozás vagy szimbólumként használják a mai napig. Szóval a dj-k, a stúdiókban dolgozók és retro divat hódolói fején láthatunk manapság ilyen elemeket. Köztudott, hogy a fejhallgatók méretüknek és kialakításuknak köszönhetően sokkal jobban
szigetelnek, mint a fülhallgatók.

A fülhallgatók lényegesen sokkal kisebb, mondhatni akár észrevehetetlen kivitelek. Fő szempontjuk a mindennapos használat során, hogy sose zavarjanak. További előnyt jelent a fejhallgatókkal szemben, hogy ezek a hangszórón kívül beépített mikrofonnal is rendelkeznek. Így amellett, hogy hangot továbbít hozzánk, hangot is tudunk küldeni vele. Ezt történik a headseten folytatott telefonbeszélgetések során.

Ideális fülhallgató

A fülhallgató viselete során egy dologra kell törekedni, hogy az jól illeszkedjen a fülünkhöz. Ne csússzon ki, vagy mozduljon el. A gyártók erről már gondoskodtak, mivel a füleseket cserélhető fülharanggal együtt forgalmazzák, így vásárlás után kiválaszthatjuk a legkényelmesebb, legmegfelelőbb méretet.

Csatlakozási lehetőségek közül választhatunk a hagyományos vezetékes kivitel és a vezeték nélküli Bluetooth technológiával kapcsolódó fülhallgatók közül. Hétköznapi használathoz nem igazán indokolt a vezeték nélkülit választani. Ennek akkor van szerepe, ha sportoláshoz vagy munka közben szeretnénk használni, olyankor zavaró a vezeték.

Megfizethető és minőségi választás a Maxell EB-Cloud9 piros készüléke. A piroson kívül fekete, fehér és kék színben is kapható. Stílusos kivitele mellett egyedien erős hangzásvilágot képes visszaadni, főleg a mély hangok és a basszus vonatkozásában.

Mindenki ízlése más és más, és eltérő hangzásvilágért vagyunk oda. A fülhallgatók mai viszonylatban más termékekhez képest abszolút olcsónak mondható kis kütyük, melyekkel a zsebünkben lapuló drága mobilkészülékünket megkímélhetjük a ki-beveszegetés és elejtés, valamint az abból adódó sérülés kockázatától. A gyártók már a színekben is igyekeznek lépést tartani a világ fejlődésével. Így az egykor csak fekete színben elképzelhető headsetek később a fehér színnel egészültek ki. Mára az elérhető színek száma nőtt és folyamatosan növekszik.

Nézzen szét a Gigaplaza.eu termékkínálatában, és találja meg az önnek ideális működési elvű, színű és árkategóriájú headsetet, hogy a zenehallgatás és a telefonbeszélgetések kényelmét élvezhesse.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 16. 12:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 15. 13:11, hétfő | Helyi

Figyelem! Vágányzár!

Vágányzár miatt nem működik a vasúti fényjelzőkészülék Patvarc külterületén.

2019. Július 12. 13:59, péntek | Helyi

Negyedszer is családbarát munkahely

Negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet a Szécsényi Rendőrkapitányság.