Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. Február 07. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

A járműipar fejlesztése a cél

A járműipar fejlesztése a cél

A Salgótarjáni Trigon Electronica Kft. is bekerült abba a vállalati körbe, amelyekkel együttműködési megállapodást írtak alá magyar felsőoktatási intézmények.

A megállapodás célja a járműipari képzés és kutatás-fejlesztés összehangolt, gazdasági érdekekhez igazodó támogatása. A dokumentum aláírói a jövőben együtt alakítják ki a járműipar igényeinek megfelelő szakok tananyagát, és közösen fejlesztik akkreditációs tevékenységeiket. A járműipar kulcsszereplőinek célja az is, hogy közösen erősítsék egymást az uniós pályázatok sikerei érdekében. A salgótarjáni cég azon kívül, hogy bekerült a járműipari cégek TOP huszonötös körébe, bekerült abba a kilenctagú konzorciumba is, amely Kínával közösen kezd kutatási programokba. A kínaiakkal egy közelgő miniszterelnöki látogatáson írják alá az együttműködési megállapodást.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: Trigon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.

2024. Április 30. 11:30, kedd | Helyi

A piros az tilos!

A közlekedési lámpa jelzéseinek a figyelmen kívül hagyása Nógrád vármegyében is a legsúlyosabb szabályszegések közé tartozik, amelynek következménye tragikus is lehet.