Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Október 22. 15:38, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

A döntés jogerős: Dóra Ottó Salgótarján új polgármestere

A döntés jogerős: Dóra Ottó Salgótarján új polgármestere

A Fővárosi Ítélőtábla is elutasította a Fidesz jogorvoslati kérelmét, és helybenhagyta a 2014. október 12-i salgótarjáni helyhatósági választás eredményét.

Székyné Sztrémi Melinda leváltott fideszes polgármester és néhány, a választáson szintén alulmaradt fideszes képviselőjelölt a Helyi Választási Bizottságnál megtámadta a voksolás végeredményét, de azt a bizottság elutasította. Az ex-városvezető ezt követően az utolsó fellebbezési lehetőséggel is élt, és a Fővárosi Ítélőtáblánál fellebezzett, ám itt sem találtak rendellenességet a salgótarjáni választások lebonyolításában.
Így véglegessé vált, hogy Salgótarján Megyei Jogú Város új polgármestere Dóra Ottó (MSZP), a baloldali összefoggás jelöltje lett, s a baloldal meggyőző közgyűlési többséggel vezetheti a várost a következő öt esztendőben.

Címkék: Dóra Ottó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.

2024. Május 19. 08:22, vasárnap | Helyi

Kínos hiba borzolja az iPhone/iPad tulajok kedélyeit

és nem igazán találják a magyarázatot a felhasználók arra, ami az iOS 17.5 telepítése után történik. A LEGUTÓBBI IOS FRISSÍTÉS RÉG KITÖRÖLT MEZTELEN FOTÓKAT ÁLLÍTHAT VISSZA.

2024. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Zápor, zivatar kialakulhat!

Napos-gomolyfelhős időben lesz részünk, több napsütésre a Dunántúlon számíthatunk. A Dunántúlon csak elszórtan, a Dunától keletre viszont több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, néhol felhőszakadásra és jégesőre is számíta

2024. Május 19. 07:47, vasárnap | Helyi

Az út Indiába

Éppen ma 526 éve, hogy Vasco da Gama portugál hajós felfedezte Afrika megkerülésével a tengeri utat Indiába. Mindez 1498. 05. 20-án történt.