Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Február 15. 18:56, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

A Croodék: Egy új kor került a kasszasikerlista élére Amerikában

A Croodék: Egy új kor került a kasszasikerlista élére Amerikában

A Croodék: egy új kor című animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

A kőkorszakban játszódó családi filmre kicsivel több mint 2 millió dollárért (591 millió forintért) váltottak jegyet a nézők, ezzel teljes észak-amerikai bevétele már 49 millió dollár (14,5 milliárd forint). Az amerikai elnökök előtt tisztelgő hétfői ünnepnappal együtt azonban az iparági elemzők szerint a produkcióra 2,7 millió dollárért (798 millió forintért) kelnek el mozijegyek - írta a Variety.

A Warner Bros. életrajzi filmje, a Judas and the Black Messiah mozis bevétele vasárnapig szintén 2 millió dollár volt, a négynapos hétvége alatt 2,4 millió dolláros (709 millió forintos) jegyeladással számol a stúdió. A Fekete Párducok radikális polgárjogi szervezet fiatal vezetője, Fred Hampton meggyilkolásáról szóló produkciót a Warner a Wonder Woman 1984 és az Ördög a részletekben című filmjeihez hasonlóan egyszerre mutatta be a járvány alatt is nyitva tartó mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatásán.

Az Ördög a részletekben 1,9 millió dolláros (562 millió forintos) hétvégi jegybevételt ért el. A Wonder Woman 1984 pedig 1,3 millió dolláros (384 millió forintos) jegyeladással már csaknem 42 millió dollárra (12,4 milliárd forintra) növelte mozis bevételeit.

Címkék: film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára