Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Július 16. 10:04, szombat | Bulvár
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

A Balaton partján játszódó filmek láthatók ingyenesen a Filmión

A Balaton partján játszódó filmek láthatók ingyenesen a Filmión

Péntektől vasárnap estig ingyenesen látható a Nemzeti Filmintézet streamingplatformján, a Filmión hat alkotás, amelyekben közös, hogy a Balaton partján játszódnak.

A válogatásban szerepelnek klasszikusok, vígjátékok és a Z generáció balatoni kalandjairól szóló, Wellhello slágerekre komponált mozifilm is - olvasható a Nemzeti Filmintézet MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A Filmio ajánlata a könnyed nyári kikapcsolódáshoz A pogány Madonna a Bujtor István-Kern András párossal, a Mici néni két élete Kiss Manyival, A veréb is madár Kabos László főszereplésével, valamint a huszonévesek életérzését felvillantó Sohavégetnemérős Fluor Tomival és Diazzal. A válogatásban helyet kapott a Herskó János rendezte Szevasz, Vera című játékfilm Neményi Mária főszereplésével és a Szomjas György rendezte Rosszemberek, a főszerepben Djoko Rosiccsal.

"A Nemzeti Filmintézet által indított Filmio egyedülálló kínálattal várja a nézőket online: napjaink elvárásaihoz igazodva kiváló minőségben érhetőek el a magyar filmgyártás régi és új remekművei, a klasszikusok és az örök kedvencek is" - emelik ki a közleményben.

A kínálat hétről hétre újdonságokkal bővül. Jelenleg mintegy 400 magyar film közül válogathat a közönség a Filmión, amely okostévé alkalmazásokon keresztül is elérhető.

Címkék: balaton, film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára