Városlista
2020. február 29, szombat -

Hírek

2020. Február 14. 14:13, péntek | Helyi
Forrás: police

6 körözöttet fogtak el

6 körözöttet fogtak el

Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt több férfit fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei 2020. február 11-én az esti órákban Somoskőújfalu belterületén igazoltattak egy 40 éves egri lakost, aki ellen bírság meg nem fizetése miatt adott ki körözést a rendőrkapitányság.

A körzeti megbízottak 2020. február 12-én a hajnali órákban Etes belterületén egy 51 éves helyi lakost fogtak el, aki ellen a Balassagyarmati Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot tartás elmulasztása vétség miatt.

Ugyanezen a napon a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves herédi, míg a cserhátsurányi körzeti megbízottak egy 34 éves csömöri lakossal szemben intézkedtek, akik ellen a Pásztói Járásbíróság, illetve a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának körözése volt érvényben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának beosztottjai a megyeszékhelyen egy 49 éves szolnoki lakost ellenőriztek, aki ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetésvégrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának tagjai Vác belterületén igazoltattak egy 29 éves nyírparasznyai lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelte el, mivel szexuális visszaélés bűntett elkövetése miatt a kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését a kijelölt határidőig nem kezdte meg.

A rendőrök a körözötteket elfogták és az elfogatóparancsot kibocsátó bíróság elé állították, illetve a büntetésük letöltésére kijelölt büntetésvégrehajtási intézetbe kísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 13:23, péntek | Helyi

Új kapitányságvezető a Szécsényi Rendőrkapitányság élén

2020. Február 28. 09:06, péntek | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napon Nógrád megyében hárman sérültek meg közúti közlekedési balesetben.

2020. Február 27. 11:39, csütörtök | Helyi

Tárlatvezető applikációt fejlesztett a nemzeti kegyhely

2020. Február 27. 10:40, csütörtök | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napon három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.