Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2022. November 18. 08:03, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

4 tő kannabisz

4 tő kannabisz

A rétsági rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 35 éves férfit, aki az általa használt ingatlanban termesztette a kábítószert.

A rétsági rendőrök egy szentei családi házban tartottak kutatást 2022. november 16-án, mivel felmerült a gyanúja, hogy az ott lakó 35 éves férfi kábítószert termeszt.

Az intézkedés során a nyomozók az ingatlan tároló helyiségében speciális cserépben, elszívóval és világítással felszerelt termesztő sátorban nevelve négy tő kábítószer gyanús növényt, továbbá bruttó 283,9 gramm súlyú szárított zöld növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le.

A beszerzett adatok alapján a férfi a termesztett kábítószerből rendszeresen fogyasztott, amelyet megerősített a kábítószer gyorsteszt eredménye.

A rendőrök a 35 éves férfit elfogták és a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a helyi lakost kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.