Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Március 17. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Élelmiszertámogatás gyermekeknek, rászorulóknak

Élelmiszertámogatás gyermekeknek, rászorulóknak

Megyénkbe is megérkezett a segélyszállítmány.

A Coop Segély Alapítvány a 2011-ben megkezdett támogatási program folytatásaként, az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, idén 7095 különleges ellátást igénylő gyermek (három év alatti, illetve kortól függetlenül fogyatékos és tartós beteg) étkeztetését húszmillió forint értékű élelmiszeradománnyal segíti országszerte.
A Coop Segély kamionja a több raklapnyi alapélelmiszereket tartalmazó adományát a minap Nógrád megyébe is eljuttatta, a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ salgótarjáni „Fészek” Gyermekotthonába, ahol többek között dr. Tőzsér Zsolt, a Nógrád Megyei Kormányhivatal igazgatója is méltatta az országos hálózat segítségét.

Címkék: segély

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.