Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2018. December 09. 07:16, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

A nagyúti körzeti megbízott december 7-én 20 óra 30 perc körül Tófaluban akart ellenőrizni egy Toyota gépkocsit, azonban annak vezetője továbbhajtott és csak Kápolnán állt meg.

Az intézkedés során kiderült, hogy a járművet egy 16 éves sályi fiú vezette, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a járműről kiderült, hogy azt korábban egy verpeléti utcából tulajdonította el.

A rendőrök előállították a fiatalkorút az Egri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és beismerő vallomást tett. Ellene jármű önkényes elvétele bűncselekmény és engedély nélküli vezetés miatt indult eljárás. Az eltulajdonított gépkocsit a nyomozók lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 10. 09:54, szombat | Kék hírek

Több milliót sikerült kicsalnia egy újabb unokázós bandának

Két nőt és három férfit hallgattak ki unokázós csalás ügyében a rendőrség a minap. Egy szigethalmi idős asszonytól csaltak ki több millió forintot.

2019. Augusztus 09. 12:06, péntek | Kék hírek

Medencét vásárolt unokájának a lopott telefon árából

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt bíróság elé állította a Tatabányai Járási Ügyészség azt a tarjáni nőt, aki a lopott telefon értékesítéséből szerzett pénzen élelmiszert és az unokájának medencét vásárolt.

2019. Augusztus 09. 05:00, péntek | Kék hírek

Két órán belül elfogtak egy dohánybolti rablót Pécsen

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a 21 éves pécsi férfit, aki csütörtök hajnalban kirabolt egy dohányboltot a baranyai megyeszékhelyen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2019. Augusztus 08. 13:05, csütörtök | Kék hírek

Dugig volt a kamion hamis ruhákkal az M5-ösön

Hetven millió forintot meghaladó értékben több mint hatezer hamis márkajelzésű ruhát foglaltak le Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M5-ös autópályán egy teherautóból a minap.