Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Május 10. 09:12, szerda | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Káresetek kedden.

 Káresetek kedden.

gyalogosforgalmat veszélyeztetett több nagy méretű fa tegnap délelőtt Salgótarjánban.

A viharos szél hatására felhasadt, megdőlt és épületeket, valamint a gyalogosforgalmat veszélyeztetett több nagy méretű fa tegnap délelőtt Salgótarjánban, a Rákóczi úton. Az öt hársfát a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói létraszer és motoros láncfűrészek segítségével eltávolították. Anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Összehordott szemét és törmelék fogott tüzet körülbelül öt négyzetméteren egy családi ház udvarában kedd délután Pásztón, a Csohány Kálmán úton. A tűz átterjedt több tujára, valamint egy távközlési vezeték is megolvadt a hőtől. A helyi hivatásos tűzoltók rövid időn belül megfékezték a lángokat.

Egy focipálya kapujának hálójába gabalyodott két őz tegnap este Patvarcon, a Babits Mihály utcában. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók siettek a bajba jutott állatok segítségére. Az őzek kiszabadításuk után azonnal elszaladtak, az eset során nem sérültek meg.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.