Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Május 11. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Beavatkozások csütörtökön!

 Beavatkozások csütörtökön!

Hulladék kapott lángra egy bátonyterenyei ház udvarán

Bontás alatt álló személyautók és háztartási gépek gyulladtak ki egy családi ház udvarán csütörtök délután Bátonyterenyén, a Béke úton. A bontásból származó hulladékok összesen nyolcvan négyzetméteres területen kaptak lángra. A helyi hivatásos tűzoltók és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei több vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az úttestre szakadt és félpályán akadályozta a járműforgalmat egy faág csütörtök délután Mátraszentistvánon, az Ágasvár telepen. A pásztói hivatásos tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével eltávolították az ágat az úttestről, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

Fotók: Pálkerti Csaba tű. főtörzszászlós – Bátonyterenye KvŐ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.