Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. November 25. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Vállalkozók elismerése

Vállalkozók elismerése

A VOSZ Nógrád Megyei Szervezete november 22-én tizedik alkalommal rendezte meg a díjátadással egybekötött, jubileumi Prima-gálát a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban.

A rendezvényen – melyen Dóra Ottó, Salgótarján polgármestere köszöntőjében méltatta a megyei Prima-díjak szerepét és a mecenatúrában résztvevő pénzintézetek és vállalkozók önzetlenségét, gratulálva a díjazottaknak – a művészet kategóriában ifj. Szabó István Benczúrfalván élő szobrászművész, oktatás, kultúra kategóriában dr. Csongrády Béla középiskolai tanár, nyugalmazott lapszerkesztő, közíró, sport kategóriában Sándor Ede bátonyterenyei testépítő kapta a Prima-díjat és az azzal járó 1 millió forintot. A gálán bejelentették: Budapesten, a vállalkozók napján az „Év vállalkozója" díjat két Nógrád megyei társaság képviselője veheti át: Polgár Ferencné, az Anifer Kft. vezetője, és Házy Attila, az Ipoly Televízió ügyvezetője.
A megye vállalkozói közül a szakterületén végzett kimagasló teljesítményért elismerésben részesült Bátori Ferenc és felesége (csomagolástechnika), Bencze Péter (nyomdaipar), Hugyecz János (vendéglátóipar), Jászai Kerekes László (acélipar), Kodák István (gabonatermelő), Maszlik Zoltán (sajtkészítő) Jászai Nagy István Gyuláné (virágkereskedelem) és Szabó Klára Éva (könyvelő). A Csillik Zoltán-díjat Gergely István, a T. Németh László-partnerdíjat Varga Tamás kapta.

Fotó: Sándor Béla

Címkék: prima díj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.