Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Október 03. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Újabb autófeltörő rendőrkézen

Újabb autófeltörő rendőrkézen

Egy 51 éves férfit vettek őrizetbe a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya három rendbeli lopás vétség és egy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást P. Gyula 51 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. szeptember 13-án a reggeli órákban Salgótarján belterületén betörte egy az utcán parkoló személygépkocsi szélvédőjét, majd a járműből eltulajdonította a sértett táskáját, a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt. Megalapozott a gyanú továbbá arra, hogy P. Gyula 2016. szeptember 16-án 14 óra körüli időben, majd a kora esti órákban, valamint 2016. szeptember 27-én 7 óra körüli időben a megyeszékhely közterületein parkoló további három személygépjárművet rongált meg az oldalszélvédőt betörve, s azokból ruhaneműket, műszaki cikkeket, valamint táskákat – a benne tartott készpénzt, bankkártyákat és iratokat – tulajdonított el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Gyula 51 éves Bátonyterenyei lakost beazonosították és elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A hatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen, egyben vizsgálja, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.