Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Október 03. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Több mint 33 kilométernyi főúti szakasz újult meg Nógrád megyében

Több mint 33 kilométernyi főúti szakasz újult meg Nógrád megyében

Áprilistól több mint 33 kilométeren újított meg főúti szakaszokat Nógrád megyében a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a kivitelezés mintegy 3,2 milliárd forint hazai forrásból zajlott - tájékoztatta a zrt. az MTI-t.

A közlemény szerint a 21-es főúton Hatvan és Somoskőújfalu, a 22-es főúton Rétság és Salgótarján, a 23-as főúton pedig Kisterenye és Tarnalelesz között újultak meg útszakaszok. A kivitelezés mind a tizennégy Nógrád megyei szakaszon befejeződött a szerződéses határidő előtt.

Kitértek arra is, hogy országszerte 444 kilométer főúti és 119 kilométer mellékúti szakasz felújítása fejeződik be 69 milliárd forintos hazai forrásból.

Hozzátették: a felújításoknak köszönhetően több térség elérhetősége javult, csökkentek az utazási idők, emelkedett a közúti és az autóbuszos közösségi közlekedés szolgáltatási színvonala.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.