Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. November 16. 09:26, hétfő | Helyi
Forrás: police

Tetten érték őket!

Tetten érték őket!

Egy emelő és egy sarokcsiszoló segítségével akart katalizátort lopni Salgótarjánban a két férfi.

A rendőrség ügyeletére 2020. november 13-án 10 óra 49 perckor tettek bejelentést, miszerint Salgótarjánban egy gépjárműről a katalizátort le akarják vágni.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves B. Attila és a 24 éves B. Erik bátonyterenyei lakosokat. Apa és fia a bejelentést megelőzően a megyeszékhely belterületén egy parkoló gépkocsihoz ment, majd annak katalizátorát egy emelő és egy akkumulátoros sarokcsiszoló segítségével megpróbálta eltulajdonítani.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított két férfit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, továbbá vizsgálják, hogy más hasonló jellegű bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozhatók-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.