Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Február 15. 09:19, szerda | Helyi
Forrás: police

Tetten érték

Tetten érték

Kábítószert akart eladni ismerősének egy 28 éves pásztói férfi.

Kábítószer kereskedelem vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pásztói Rendőrkapitányság S. Dávid 28 éves pásztói lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2017. február 14-én 18 óra 20 perc körül az egyk pásztói parkolóban alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöldes barnás színű növényi törmeléket akart eladni ismerősének. S. Dávidot cselekménye közben a rendőrök tetten érték, melyet követően a gépjármű átvizsgálásakor további kábítószergyanús anyagokat találtak meg és foglaltak le. A növényi anyagmaradványon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A 28 éves férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: kábítószer, Pásztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.