Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Augusztus 31. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Táskát és pénztárcát lopott a mátraverebélyi nő

Táskát és pénztárcát lopott a mátraverebélyi nő

Lezárták a nyomozást a pásztói rendőrök a 24 éves mátraverebélyi nő ellen.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztálya két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Cs. Annamária 24 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. június 24-én 13 óra 45 perc körüli időben Pásztó belvárosában eltulajdonított egy őrizetlenül hagyott táskát a benne tárolt készpénzzel, személyi okmányokkal és tárgyakkal együtt, majd ugyanezen a napon - 14 óra körüli időben - a pásztói vasútállomáson, egy pénztárcát tulajdonított el egy másik sértett táskájából.

A hatóság a Cs. Annamária ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Pásztói Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 21:00, vasárnap | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,