Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Október 15. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Számítógépet lopott

Számítógépet lopott

Egy könyvtárba tört be a 41 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök rövid időn belül elfogtak.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonon tett bejelentést egy polgárőr, miszerint a sámsonházi könyvtárba ismeretlen tettes betört.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen adatgyűjtést végeztek, ennek eredményeként rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 41 éves helyi lakost. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján B. S. 2015. október 13-án a késő esti órákban az önkormányzat tulajdonában lévő könyvtár ajtaját kifeszítette, majd az épületből egy számítógépet és egy monitort tulajdonított el, melyeket egy ingatlan padlásán elrejtett.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, az eltulajdonított tárgyakat felkutatták és lefoglalták. B. S.-t a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Címkék: lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.