Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. December 05. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

Rézkábelt loptak

Rézkábelt loptak

A két férfit rövid időn belül beazonosították és elfogták a bátonyterenyei rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra érkezett az állampolgári bejelentés 2016. december 4-én 19 óra 5 perckor, miszerint egy társasház pincéjéből ismeretlen személy rézkábeleket tulajdonított el.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. László 33 éves bátonyterenyei és K. Tamás 25 éves balassagyarmati lakosokat.

A jelenlegi adatok szerint 2016. november 19. körül K. Tamás a bátonyterenyei társasháznál végzett felújítási munkálatok során a pincehelyiségből eltulajdonította az egyik lakó tulajdonát képező, nagyobb mennyiségű rézkábelt. Az elektromos vezetéket a férfi az épületből kihozta, majd átadta Sz. Lászlónak, aki azt egy színesfém átvevő helyen értékesítette.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállított két férfit a rendőrök lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított kábel egy részét megtalálták és lefoglalták.

Címkék: Bátonyterenye, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.