Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Szeptember 22. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Rendőrségi hírek Nógrád megyéből

Rendőrségi hírek Nógrád megyéből

Garázdaság, könnyű testi sértés, fatolvajok.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Z. László 63 éves salgótarjáni lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. szeptember 20-án 14 óra körüli időben, Salgótarján belvárosában korábbi konfliktus miatt egy nővel kiabált, majd egy alkalommal, ököllel mellkason ütötte. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
***
A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Zsolt 48 éves szécsényi lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 48 éves férfi 2014. szeptember 20-án 21 óra körüli időben, a szomszédjában lakó férfi háza elé ment, majd őt előzetes szóváltás nélkül bántalmazta, a sértett nyakát megfogta, és több alkalommal megütötte. A rendőrök L. Zsoltot elfogták, előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki.
***
A salgótarjáni járőrök 2014. szeptember 20-án az éjszakai órákban Salgótarján belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az egyenruhások a nyilvántartás adatai alapján megállapították, hogy a járművet vezető, J. Tibor 27 éves sziráki lakost a Pásztói Rendőrkapitányság szabálysértési hatósága a vezetéstől 2014. november 13-ig eltiltotta. A rendőrök a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben járművezetés eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.
***
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. szeptember 20-án 10 óra 20 perckor érkezett a bejelentés, miszerint az egyházasgergei temető melletti fás területről ismeretlen személyek fát vágnak ki. A járőrök a helyszínen tetten érték M. L. Sándor és B. József 50 éves egyházasgergei lakosokat, akik azt megelőzően az erdőből láncfűrésszel és kézi fűrésszel egy köbméter akácfát vágtak ki. A fa kitermeléséhez szükséges vágási engedéllyel a két férfi nem rendelkezett. Az egyenruhások a fát és az eltulajdonításhoz használt lánc- és kézifűrészt lefoglalták a két férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és velük szemben a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vételük mellett – kezdeményezték a bírósági eljárás lefolytatását.

Traffipax

Címkék: garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel sze

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,