Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Szeptember 23. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Radics Gigi két gyermeket szeretne

Radics Gigi két gyermeket szeretne

Radics Gigi nem hisz a szerelmi kalandokban. Az énekesnő, szülei példáját követve csak egyszer szeretne házasodni, azt nem tudja, mikor, de azt igen, hogy csak idősebb férfiaknak van nála esélyük.

Az Endrefalváról elszármazott Radics Gigi szemérmes lány, ha nőiességéről vagy magán­életi témáról esik szó, nem szívesen nyilatkozik.
Korábban sem Gigi, hanem édesapja, Radics Tamás árulta el a Borsnak, hogy milyen udvarlót szán lányának: szakmabelit, hogy támogatni tudja Gigi karrierjét, és harmincast, aki éretten, felelősen gondolkodik. Vajon mit gondol erről Gigi?
Nem tiltakozik, saját korosztálya ugyanis csak rövid ideig izgalmas a számára. – Már kislány korom óta felnőttekkel dolgozom, zenélek, talán ezért jövök ki jobban az idősebb korosztállyal – árulta el Gigi, aki romantikus lányként hisz a szerelemben.
– Ahonnan én jövök, ott hagyomány­őrző emberek élnek. Vidéken jobban kitartanak egymás mellett. Nem hiszek a kalandokban, és nincs is szükségem rájuk, mert a szerelemben hiszek – mondta mély meggyőződéssel az énekesnő, aki meglepő részletességgel megtervezte a jövőjét. – Két gyermeket szeretnék. A húszas éveim második felében egy kisfiút és egy kislányt, de nem siettetem a dolgokat, minden akkor történik, amikor történnie kell – fejezte be Radics Gigi.

Kép és szöveg: borsonline.hu

Programkereső

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák