Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Szeptember 13. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Pataki László lett a Mátranovák játékos-edzője

Pataki László lett a Mátranovák játékos-edzője

A régi-új tréner Sipkó Sándor helyét vette át.

Sipkó Sándor a labdarúgó megyei I. osztály negyedik játéknapját követően, közös megegyezéssel hagyta el az elmúlt találkozókon mindössze 1 pontot jegyző Mátranovák gárdáját. Az alábbi gondolatokkal búcsúzott a fordulót összefoglaló cikkünkben a leköszönő szakember: ,,A vezetők lojalitásával nem illik visszaélni, a tények makacs dolgok. A csapatnak új impulzusokra van szüksége. Természetesen az egyesület munkáját, amiben tudom, a továbbiakban is segíteni fogom."
Az elmúlt napokban az is biztossá vált, hogy ki veszi át a megüresedett pozíciót. Az elmúlt időszakban a gárdát már irányító és a klubbal eredményes szereplést produkáló Pataki László kezébe került a karmesteri pálca, aki az ősz hátralévő részében játékos-edzőként segíti majd csapatát. Abban biztosak lehetünk, hogy a régi-új edző lelkesedésén és fanatizmusán semmi sem fog múlni.
A frissen kinevezett tréner pozitívan áll a félév további részéhez: ,,Az őszi szezonban biztosan én leszek a csapat edzője. Kicsit gondolkodtam a felkérésen, de nagyon sokat nem kellett, természetesen igent mondtam. Személy szerint szeretném legalább azt az eredményt elérni a csapattal, amit az utolsó általam vezetett szezon alatt, vagyis az első háromba vezetném a csapatot. A Palotás elleni mérkőzésen csak a győzelem elfogadható!"

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: Mátranovák

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.