Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Augusztus 08. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Patak ismét az élbolyt célozza meg

Patak ismét az élbolyt célozza meg

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság nyugati csoportjában szereplő együttes kerete átalakuláson esett át.

Patakon javában készülnek a 2013/2014-es évad őszi idényére. A csapat edzőjét, Bella Sándort két témakör kapcsán kértük meg, hogy ossza meg velünk gondolatait.
- Hogy értékeled a felkészülés eddigi részét?
- Eddig a terveknek megfelelően tudtunk dolgozni. Az edzéseken szép számban vesznek részt a játékosok, bár a felkészülési mérkőzéseken még nem tudtunk hiánytalanul kiállni. Igyekszünk mindig jó ellenfelek ellen játszani, mert mindig tanulhatunk valami újat, illetve a saját munkánkat is ellenőrizhetjük, hogy hol tartunk. A játékosaink remekül végzik a dolgukat, jó hangulatban telnek az edzéseink, edzőmeccseink, ami nagyobb önbizalmat adhat a csapatnak.
- Milyen célokkal vágtok neki a következő pontvadászatnak?
- A csapat a nyáron átalakult, de az a mag, akikre építeni lehet, maradtak. Heten távoztak, közülük négyen a megyei I. osztályban folytatják. Az elmúlt két évben sokat dolgoztunk azért, hogy most itt tartsunk, fontos számunkra a jó folytatás, így igyekeztünk megfelelően megerősíteni a csapatot. Úgy vélem erős lesz a mezőny, több csapat is megerősödött és nem titkoltan a bajnoki címet tűzte ki célul, de nekünk is az a célunk, hogy az élmezőnyhöz tartozhassunk. Az 1-5. hely a célkitűzés.
A játékoskeret az alábbiak szerint változott:
Érkezett: Csókási Csaba (Dejtár), Faludi Tamás (Ipolyvece), Medve Attila (újrakezdte), Fábián László (ifjúsági csapat)
Távozott: Nagy Martin (Szécsény), Oravecz Roland, Varga Marcell (Érsekvadkert), Krausz Tamás (Berkenye), Csejk Balázs (Ipolyvece), Kácsor Dávid, Tomis Martin (iskolai elfoglaltság)
Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: Patak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,