Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Január 23. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: police

Öltözőbe, irodákba surrant be

Öltözőbe, irodákba surrant be

A 22 éves férfi pénztárcákat, készpénzt és okiratokat tulajdonított el a nyitva hagyott helyiségekből.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra érkezett 2016. január 5-én a bejelentés, miszerint az egyik salgótarjáni áruház női öltözőjébe a nyitott ajtón át ismeretlen személy bement és az ott elhelyezett női táskából készpénzt tulajdonított el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a beszerzett információk alapján rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves mátraverebélyi férfit. A nyomozás további adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015. október 27-én a délutáni órákban a salgótarjáni piacigazgatóság irodájába, október 28-án az egyik salgótarjáni művelődési ház épületének irodájába ment be a nyitott ajtón át. Az ott dolgozók távollétét kihasználva a helyiségekből egy táskát és két pénztárcát tulajdonított el a benne lévő készpénzzel és személyes okiratokkal.

A rendőrök Cs. Bélát egy rendbeli lopás bűntette és két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.