Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Október 07. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Oláh Gergő rajong a feleségéért

Oláh Gergő rajong a feleségéért

A karancslapujtői Oláh Gergő az X-Faktor sikere után is megmaradt annak a szerény, mosolygós fiatalembernek, mint amilyen a verseny előtt volt.

A házaspár életében az ősz beköszöntével nagy változás történt: gyermekeik óvodások lettek. Az énekes a Like magazinnak elárulta, hogy tőle jobban tart kislánya és kisfia.
"Van, hogy hangosabban rájuk szólok, de nem durvulok el. Mivel kevesebbet tudok otthon lenni, ha együtt vagyunk, a gyermekeink mindent nekem akarnak megmutatni, hozzám jönnek állandóan. Nekem magyaráznak, és egész nap mesélnek. Ezért ha én odaszólok, jobban megjegyzik és rosszabbul esik nekik. De most, hogy mindketten oviba járnak, más lesz nekünk. Niki is elmehet dolgozni, ha szeretne" - jegyzi meg Oláh Gergő.
November 28-án lesz hatodik házassági évfordulójuk, de nyolc éve alkotnak egy párt. Az énekes odafigyel párjára, hogy szép és nőies legyen.
"Én vagyok lényegében a stylistja. Van rá példa, hogy megmondom neki, ha valami nem passzol a ruhájához. Ilyenkor felidegesítem Nikit. A sminket se ő, se én nem szeretjük. Sokkal jobban szeretem, amikor nincs valakin két kiló vakolat. Niki szerintem természetes szépség, enélkül is gyönyörű. Nagyon büszke vagyok rá. A gyerekek születése előtt is csodálatosan festett, amióta pedig világra hozta a kicsiket, ugyanilyen vonzó maradt!" - áradozott feleségéről Oláh Gergő.

Forrás: sztarklikk.hu

Programkereső

Címkék: oláh gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,