Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Augusztus 17. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Nem volt életveszély a balassagyarmati kórházban

Nem volt életveszély a balassagyarmati kórházban

Az áramszünet időpontján kívül semmilyen más valóságtartalma nincs az interneten terjedő rémhírnek, miszerint kedd hajnalban életveszélyben voltak a betegek a balassagyarmati dr. Kenessey Albert Kórházban.

Erről Markó József, a kórház kommunikációval megbízott gazdasági igazgatója nyilatkozott a Rádió Focusnak. Egy a neten közzétett olvasói levélben az állt, hogy kedden hajnali négy és öt óra között megszűnt az áramellátás a kórházban, leálltak a gépek és semmiféle tartalék áramforás nem kapcsolt be. A gazdasági igazgató elmondta, hogy az osztályokkal és az ÉMÁSZ-szal egyeztetve egy tervszerű karbantartási munkát ütemeztek be kifejezetten erre az időpontra. Az áramváltó kapcsolókat cserélték, de a kritikus helyeken ezen munkálatok alatt is működtek a tartalék áramforrások. A kórházakban egyébként ilyenkor a legritkább az orvosi beavatkozás, így ez a hajnali időpont a legalkalmasabb a hasonló karbantartásokra.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 19:29, vasárnap | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.