Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 09. 11:56, péntek | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Nem vezet F1-gépet a bikinimodell

Nem vezet F1-gépet a bikinimodell

A Forbes magazin a héten tette közzé a legjobban kereső sportolók listáját. A nők rangsorában három teniszező foglalja el a dobogót. Őket követi Danica Patrick autóversenyző.

2005-ben kezdte a versenyzést, több Nascar és az IndyCar sorozatot is megnyert, így már ki lehet jelenteni, hogy az autósport királynője. A nevére pillantva elsőre fel sem tűnik, hogy hölgyről van szó, talán a sors furfangja, hogy abban a sportágban tevékenykedik, amelyik inkább férfiasnak tekinthető.

Pedig a 31 éves hölgy megmutatta, hogy nagy eredményekre képes. Legutóbb a Nascar legnagyobb eseményét. a Daytona 500-at nyerte meg. Aztán a Sprint Cup történetében először egy hölgy, az újonc Danica Patrick szerezte meg a rajtelsőséget. Az átlagsebessége, a 316.13 km/h is a sportág egyik legjobbja.

Csak kúszott fölfelé a ranglétrán

Az autóversenyzés történetében első nőként versenyt tudott nyerni főkategóriás szériában (IRL, 2008, Motegi), valamint övé az Indianapolis 500-on hölgyversenyző által elért eddigi legjobb helyezés (2009, 3. hely).

A jó eredményei mellett még a szurkolói közt is ellenséges hozzáállás övezi Danica személyét. Túlzottan hype, ami nem éppen áll egyenes arányosságban az eddig mutatott teljesítményével. Sokan egyenesen azt tartják, hogy a bikinimodellként is ismert Patrick egy tehetségtelen, vezetni nem tudó pilótanő, aki csak előnyös külseje révén jutott el a nagyfiúk játszóteréig.

A válását pár hónapja bejelentő hölgy a legutóbbi teljesítményével azonban minden kételyt eloszlatott. Na, meg szépen hozott a kasszára az elsőség is. A Forbes szerint évi 15 millió dollárt visz haza.

Nem lesz F1-pilóta

Szóba hozták a Forma-1-el is, de Danica Patrick egyáltalán nem szeretne a sportágban versenyezni, annak ellenére sem, hogy nemrégiben Bernie Ecclestone kifejtette, hogy szívesen látná őt. Danica az ESPN-nek elmondta, hogy habár nagyon hízelgőnek tartja az ajánlatot, mégsem élne ezzel a lehetőséggel.

„Nagyon jól esik, hogy Bernie rám gondolt, de nem szeretnék megválni a Nascar-tól. Ettől eltekintve igencsak jót tesz az önbizalmamnak, hogy úgy gondolja, képes lennék egy Forma-1-es autóval jól teljesíteni.” – nyilatkozta a pilótanő.

Az aktfotózásra nem mondana nemet

A sztárversenyzőről voltak már bikinis képek a férfi rajongók legnagyobb örömére, azonban akár tovább is menne. Az ESPN magazin előszeretettel vetkőztet le amerikai sztársportolókat a „The Body Issue” mellékletében, de erre még nem kérték fel az amerikai autóversenyző hölgyet.

„Nem volt még az az érzésem, hogy ilyesmit akarjak vagy kelljen csinálnom. Azok a képek, amiket engedtem elkészíteni, azokon mindig minimálisan, de volt rajtam ruha. Azért van különbség ha egy strandon bikiniben vagyok, vagy teljesen fedetlen testtel pózolok” – felelte.

„Nem mondom azt, hogy az a nap, sosem fog eljönni, amikor mégis levetkőzöm” – kacsintott ki azért a média munkásaira az amerikai sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.