Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Augusztus 12. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Nem kényszerülnek albérletbe a ceredi focisták

Nem kényszerülnek albérletbe a ceredi focisták

Sokáig úgy tűnt, hogy a pálya felújítása miatt őszi hazai meccseit is idegenben játssza a Cered labdarúgó csapata, a helyzet azonban megváltozott.

Úgy tűnt, hogy a játéktér felújítása miatt az őszi szezonra albérletbe kényszerülnek a cerediek. Ez a tényállás egészen az elmúlt napokig tartotta magát, mígnem végérvényesen eldőlt, hogy a csapat mégis odahaza fogadhatja riválisait a következő idény első felében. Ennek kapcsán kérdeztük Szurok Balázst, a gárda csapatkapitányát.
- Arról szóltak a hírek, hogy a teljes őszt idegenben kényszerültök lejátszani pályátok felújítása miatt. Végül mégis odahaza fogadjátok majd ellenfeleiteket. Miért alakult így ez a szituáció?
- Mégis úgy alakult, hogy Cereden tudjuk játszani a meccseket, mert az idei szezon alatt nem nyúlnak a pálya gyepéhez.
- Mint csapatkapitány, hogy látod az együttesednél bekövetkezett nagy jövés-menést?
- Nagyon jó játékosok érkeztek hozzánk, jó a hangulat az edzéseken. Csak kevesen vagyunk egyelőre, de remélem ez a közeljövőben meg fog végre oldódni. Nagyon sajnálom a volt csapattársaimat, akik elmentek. Sok sikert kívánok nekik új egyesületüknél.
- A változásokat követően milyen szereplésre számítasz csapatodtól?
- Ezt nagyon nehéz előre megjósolni, de szerintem ha mindenki bevethető lesz a csapatnál, akkor a középmezőny elejébe lehet várni ezt az alakulatot.

Forrás: nogradifoci.hu

Hírek
Programok

Címkék: Cered

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.