Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 02. 20:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Medveczky Ilona megnyerte a pert az RTL ellen

Medveczky Ilona megnyerte a pert az RTL ellen

A díva szerint műbalhéval akarták ellehetetleníteni.

Medveczky Ilona elmondása szerint annak idején csúnyán kitették őt a Szombat esti láz című műsorból. Az eset miatt a díva beperelte az RTL Klubot, amit meg is nyert. Ilona ma is úgy gondolja, szándékosan kreáltak köré műbalhét, ám mégsem haragszik a csatornára.

Medvecky Ilona, a Szombat esti láz korábbi szériáinak meghatározó szereplője volt, ám az RTL Klub vezetősége egyszer csak úgy döntött, kiteszik a zsűriből. A művésznő a Star magazinnak elmondta, méltatlanul bántak vele, egy hideg, rosszul felszerelt elkülönítőnek nevezett öltözőben váratták 12 órán keresztül a vékony fellépő ruhájában november 1-jén, s a lavina azután indult el, miután ezt szóvá tette.

– Úgy küldtek el, hogy tartoztak négy havi gázsimmal. Én már hagytam volna az egészet, de aztán az ügyvédem biztatására bepereltem a csatornát. A pert megnyertem, egy havi elmaradást fizettek ki végül. Nincs harag a szívemben – állítja a híresség.

Medveczky Ilona leszögezte, hiába is kavartak műbalhét körülötte annak idején, azt a teljesítményt, amelyet hatvan év munkájával elért, nem tudták tőle elvenni, erkölcsileg nem tudták megsemmisíteni.

Medveczky Ilona a Szombat esti láz több szériájában is zsűrizett. Először 2006-ban, majd 2007-ben és 2008-ban tűnt fel a műsorban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.