Városlista
2018. október 21, vasárnap - Orsolya

Hírek

2018. Január 12. 10:37, péntek | Helyi
Forrás: police

Lopás és garázdaság miatt vették őrizetbe

Lopás és garázdaság miatt vették őrizetbe

Egy 24 éves mátraverebélyi férfit vettek bűnügyi őrizetbe a rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság három rendbeli lopás és egy rendbeli garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 24 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. január 11-én a kora reggeli órákban az egyik lakatlan mátraverebélyi családi ház ablakán elhelyezett deszkát leszakította, oda bement és onnan mobiltelefont, fagyasztott élelmiszereket, különféle ruhaneműket és háztartási eszközöket tulajdonított el.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. október 10. és december 23. közötti időben további két mátraverebélyi családi ház nyitott fészerébe és nyári konyhájába ment be, majd onnan tűzifát, gázpalackot, baltákat, kézifűrészt, háztartási eszközöket és különféle ruhaneműket tulajdonított el.

A 24 éves helyi lakos a megalapozott gyanú szerint 2018. január 10-én a délutáni órákban testvére mátraverebélyi családi házának kapuját - hangos szóváltást követően - leemelte, majd azt az udvarra dobta.

A rendőrök a férfit a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 19. 09:51, péntek | Helyi

Tetten érték a tolvajokat Salgótarjánban

Két szlovák állampolgárt fogtak el a rendőrök.

2018. Október 15. 12:25, hétfő | Helyi

Határvadász-toborzás

A toborzótisztek Salgótarjánban a Vásártéren és Pásztón, a Mikszáth Kálmán Líceumban tájékoztatták az érdeklődőket.

2018. Október 15. 11:31, hétfő | Helyi

Nyílt nap Bátonyterenyén

A rendőrkapitányságon ajándékokkal várták a salgótarjáni diákokat a rendőrök.

2018. Október 12. 13:08, péntek | Helyi

Pénzt csalt ki a hirdetési oldalon

Elfogták a rétsági rendőrök a 43 éves férfit.