Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2018. Január 12. 10:37, péntek | Helyi
Forrás: police

Lopás és garázdaság miatt vették őrizetbe

Lopás és garázdaság miatt vették őrizetbe

Egy 24 éves mátraverebélyi férfit vettek bűnügyi őrizetbe a rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság három rendbeli lopás és egy rendbeli garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 24 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi 2018. január 11-én a kora reggeli órákban az egyik lakatlan mátraverebélyi családi ház ablakán elhelyezett deszkát leszakította, oda bement és onnan mobiltelefont, fagyasztott élelmiszereket, különféle ruhaneműket és háztartási eszközöket tulajdonított el.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. október 10. és december 23. közötti időben további két mátraverebélyi családi ház nyitott fészerébe és nyári konyhájába ment be, majd onnan tűzifát, gázpalackot, baltákat, kézifűrészt, háztartási eszközöket és különféle ruhaneműket tulajdonított el.

A 24 éves helyi lakos a megalapozott gyanú szerint 2018. január 10-én a délutáni órákban testvére mátraverebélyi családi házának kapuját - hangos szóváltást követően - leemelte, majd azt az udvarra dobta.

A rendőrök a férfit a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 17. 09:08, kedd | Helyi

Félpályás útlezárás a 23-as számú főúton

Anyagi káros balesetet helyszínelnek a rendőrök Nemti közelében.

2018. Július 11. 10:17, szerda | Helyi

Balesetek Nógrád megyében, az elmúlt 24 órából

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

2018. Július 11. 08:17, szerda | Helyi

Idős nőt raboltak ki Hugyagon - videó

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség közös akcióban fogta el a három férfit.

2018. Július 09. 11:21, hétfő | Helyi

Országos horgászverseny a rendőröknek

Bátonyterenyén, a Maconkai tónál rendezték meg a XVII. Országos Rendőr és XI. Meghívásos Rendészeti Horgászversenyt.