Városlista
2017. október 18, szerda - Lukács

Hírek

2017. Október 12. 13:20, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Lőfegyvert tartott a fatolvaj

Lőfegyvert tartott a fatolvaj

A megalapozott gyanú szerint akácfát lopott és engedély nélkül tartott magánál lőfegyvereket és lőszereket egy vanyarci férfi.

A Pásztói Rendőrkapitányság lőfegyverrel visszaélés bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 67 éves vanyarci férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2017. október 7-én a délutáni órákban egy Vanyarc külterületén lévő erdőterületről - a tulajdonos tudta és engedélye nélkül - vágott ki és szándékozott eltulajdonítani több köbméter akácfát. A férfi a kivágott akácfát egy traktorral és az ahhoz szerelt utánfutóval akarta elszállítani, de cselekményében egy erdőőr megzavarta.

A pásztói nyomozók a 67 éves gyanúsított vanyarci családi házában házkutatást tartottak, ahol több köbméter akácfát, valamint lőszereket - az elsődleges adatok alapján - átalakított lőfegyvereket találtak meg és foglaltak le, melyeket a férfi engedély nélkül tartott magánál.

A férfit a rendőrök a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A Pásztói Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja a büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2017. Október 16. 07:49, hétfő | Helyi

Kárpótlást ígértek az időseknek

Eddigi adatok alapján több mint száznegyven sértettet károsított meg az a két férfi és egy nő, akiket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgattak ki.

2017. Október 13. 09:53, péntek | Helyi

Rendőrkézen a sorozatbetörő

Élelmiszert, laptopot, újságokat és hűtőberendezést lopott a betörőpáros Jobbágyiban.

2017. Október 12. 11:02, csütörtök | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen rendszámú Mercedes típusú személygépkocsi vezetőjét keresi a rendőrség!

2017. Október 05. 13:30, csütörtök | Helyi

Késsel fenyegetőzött a tari nő

Egy 39 éves tari nőt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.