Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2019. Február 01. 08:26, péntek | Helyi
Forrás: police

Körözött személyeket fogtak el

Körözött személyeket fogtak el

Mihálygergéről és Salgótarjánból állítottak elő egy-egy férfit a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2019. január 30-án a délelőtti órákban Mihálygergén igazoltattak egy férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 42 éves férfi körözését rendelte el a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, mivel a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltésére a kijelölt intézetbe a megszabott határidőig nem vonult be.

Salgótarjánban, a Sugár úton a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai fogtak el ugyanezen a napon egy 39 éves helyi lakost, akiről az ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja azért bocsátott ki elfogató parancsot, mivel a férfi a garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A két férfit a rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe átkísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 14:25, péntek | Helyi

Elfogták a salgótarjáni betörőket

A rendőrök elfogtak egy 22 éves férfit, aki lakásba, garázsokba tört be társaival.

2019. Február 22. 13:23, péntek | Helyi

Akár SMS-ben is kérhető a postázás

Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól szja-bevallási tervezetének postázását.

2019. Február 22. 09:44, péntek | Helyi

Lakástűzben vesztette életét egy ember Pásztón

Tűz keletkezett egy Pásztó, Liget utcai családi ház egyik szobájában csütörtök kora este, az egyik lakó életét már nem lehetett megmenteni.

2019. Február 20. 10:02, szerda | Helyi

Őrizetben a sziráki betörő

A pásztói rendőrök elfogtak egy 31 éves férfit, aki több sziráki ingatlanba is betört.