Városlista
2019. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 01. 08:26, péntek | Helyi
Forrás: police

Körözött személyeket fogtak el

Körözött személyeket fogtak el

Mihálygergéről és Salgótarjánból állítottak elő egy-egy férfit a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2019. január 30-án a délelőtti órákban Mihálygergén igazoltattak egy férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 42 éves férfi körözését rendelte el a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, mivel a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltésére a kijelölt intézetbe a megszabott határidőig nem vonult be.

Salgótarjánban, a Sugár úton a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai fogtak el ugyanezen a napon egy 39 éves helyi lakost, akiről az ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja azért bocsátott ki elfogató parancsot, mivel a férfi a garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A két férfit a rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe átkísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 24. 09:05, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Nógrád megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Április 23. 18:23, kedd | Helyi

A megfelelő headset kiválasztása

Manapság a legtöbb elektronikai eszközünkhöz elengedhetetlen egy kényelmes fülhallgató,melynek fő kritériuma a kényelem és a minőség.

2019. Április 23. 17:00, kedd | Helyi

Miért érdemes LEGO-val meglepni a gyermeket?

Aki vett már LEGO-t a kezébe, tudja, hogy ez a játék gyereket és felnőttet egyaránt rabul ejt.

2019. Április 23. 16:32, kedd | Helyi

Mit adj anyák napjára az édesanyádnak?

Bár egyszerűnek tűnik a kérdés, ennek ellenére elég összetett. Hiszen anyák napján mindenki szeretne örömet szerezni az édesanyjának, de akadnak olyanok, akiknek ez kicsit nehezebb. Mai cikkünk pont nekik született.