Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Szeptember 16. 18:27, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Korda György a halál torkában volt

Korda György a halál torkában volt

Majdnem végzetes műtét.

Nem sok választotta el a haláltól Korda Györgyöt. Az énekes könnyes szemmel mesélt életmentő műtétjéről és a fejében lejátszódó gondolatokról a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

- Nem panaszkodni jöttem, életben vagyok, ezt akartam bizonyítni - kezdte Korda György, akit felesége is elkísért a TV2 stúdiójába.

Szeptemberre tervezték az énekes epehólyagműtétjét, ő azonban augusztusban rosszul lett otthon, kórházba szállították és később kiderült, azonnal meg is kell operálni. Korda Györgyön életmentő műtétet hajtottak végre, ugyanis meghalhatott volna, ha kilyukad az epehólyagja.

- Megfordult a fejemben, hogy meghalhatok. El akartam búcsúzni Kláritól, de minden olyan gyorsan jött - mondta az énekes, aki műtétje után lemondott a nehéz ételekről és sok tanulságot is levont az esetből.

Az egyik legfontosabb, hogy ilyen nőm van: a bajban tudja meg az ember az igazat. A második, hogy az ember nem művész, hanem egy nagy senki, semmi. És a harmadik, hogy érdemes embernek lenni és az emberekhez emberként viszonyulni, mert most ezt visszakaptam és ezentúl még többet szeretnék adni - mondta könnyes szemmel az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.